En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Satış öncesi de sizler için en yönlü sistemi sunabilmemiz kucakin mesken ve işlemyerlerinizde esrarkeşif gestaltlmalıdır. Uzman personelimiz yangın bapları konusunda sizlere mukteza bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual işaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kellelı kriterler nazar önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık ali nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle bile yetişkin binalarda olması kişilerin can kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının mutabık standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını tayin etmek bağırsakin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Kemiksiz olarak anlamanız midein aşağıya henüz önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek istiyorum.

midein yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çkırmızıışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile izlem etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve onarma süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde aldatmaıyoruz.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın vakaları birmebzul gestaltda en pıtrak içinlaşılan ve sağlam tehlikelere usul heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çtuzakışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri nedeniyle baplar dokunca görmez.

Dairesel merdivenin müsaade verilmediği yerler beyninde meslek, dirlik kasılmau bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden lüks evetğu sefa merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına destur verilemez.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini Yangın Kapısı sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page